#Тема дня

Through the Time / Крізь час - ROCKOKO (офіційний відеокліп)
Слова: , музика: Михайло Романишин

#Наша сімка

Cімка нових комозицій

* * *

#Композиція

Through the Time / Крізь час - ROCKOKO (офіційний відеокліп)

Загальна оцінка (рейтинг композиції)rat55 загальна оцінка: rat55

Виконавець: ROCKOKO

Слова:

Музика: Михайло Романишин

Through the Time / Крізь час

Гурт ROCKOKO представив кліп на авторську композицію "Through the time" (Крізь Час).

Автор композиції, скрипаль гурту ROCKOKO Михайло Романишин про власні думки і переживання відображені в музичній роботі: "У кожного Час плине по-своєму і в наших силах коригувати його. Залишитися Людиною, чи Стати нею… а відлік завжди зворотній… і основне – встигнути до нового початку."

Головні герої кіноісторії Він і Вона – манекени, що уособлюють нас людей.

Він (Марк) – манекен, людина, яких тисячі у нашому місті. Життя проходить повз нього. Але одного разу у нього з'являється мрія, ціль до якої потрібно прагнути. У Нього з'являється друга половинка, яка на перший погляд така ж сама як і він. Він бачить її і починає уявляє собі свої ідеальні стосунки з нею.

Вона (Марта) – також манекен, яка стоїть у вітрині і чекає, коли з‘явиться мрія всього її життя. І вона з'являється у вигляді Марка.

Марта закохується. Вона стає справжньою, живою, навіть, більш живою ніж тисячі людей, що проходять мимо вікон і вітрин.

Однак, тоді, коли Марта усвідомлює свою любов, Марку їхні стосунки вже зовсім не потрібні. Буденне життя великого міста стає між Ним і Мартою.

Історія кліпу - це постійна гра протиріч.

Кожен з нас хоча б раз в житті переживав такий момент, коли ти дуже чогось прагнеш, а тоді, коли, здавалося б, мрія усього твого життя справджується, щось не дає тобі не те що насолодитися, а й просто протягнути до неї руку і здобути бажане.

У цій історії манекени уособлюють нас – людей. Але тільки ми здатні вирішити якими нам бути - "пластмасовими" чи "живими".

* * *